Det praktiske

Praktiske oplysninger

Spørgsmål og tilmeldinger sendes til vivshappydogs@gmail.com eller ring 2213 6949

Det er vigtigt at vi passer på hinanden. så jeg overholder naturligvis regeringens påbud og anbefalinger vedr. Corona. Planlægningen er derfor med et vist forbehold. 

Priserne varierer i forhold til hvor mange lektioner der er på et hold og hvilke udgifter jeg har. Se priser ved hvert enkelt hold

Træningen i Risskov foregår på min træningsplads på Lystrupvej, 8240 Risskov, lige overfor Egå Engsø, ved siden af genbrugsstationen.

Hvalpehold:1 gang teori + 7 træningsgange a' 60 min i Risskov. 6 mødegange + teori i Solbjerg (med mindre andet er oplyst). Der er max. 6 hunde pr. hold.

Hvalpeholdet er et samlet forløb og tilmeldingen er bindende for hele perioden.

De andre hold har varierende antal mødegange, det er oplyst under "hold". Der er max antal hunde på 4, 5 eller 6, alt efter aktivitet og træningssted.

For alle hold gælder at tilmelding er bindende. jeg giver ikke gratis prøvetimer, men man er altid velkommen til at aftale hvornår man kan komme og kigge.

Ved afmelding senest 8 dage før kursusstart, refunderes det fulde beløb.

Ved afmelding senere end 8 dage før kursusstart, refunderes det fulde beløb, hvis en anden hundefører køber pladsen. Pladsen kan også frit overdrages til en anden hund/ fører med lignende kvalifikationer. Hvis pladsen ikke overtages, refunderes halvdelen, afmelding senest kl. 09 ved dagen for kursusstart. Ved senere afmelding betragtes kurset som startet.

Hvis kursisten er startet på kurset, er der ingen refusion (dette inkluderer teorimøde, eller at kursisten melder afbud til en time). Når man har meldt sig til kurset har man optaget en plads og jeg har naturligvis ikke kunnet sælge den plads til anden side. 

Hvis holdet ikke kan oprettes pga. for få tilmeldte, refunderes det fulde beløb. Der er garanti for start af hvalpehold. Det vil sige at starten ikke er afhængig af  antal tilmeldte. Hvis jeg brækker begge ben, hvis mit lejemål bliver opsagt eller andre katastrofer uden for min kontrol, er det naturligvis en anden sag.

Som hovedregel aflyses træningen ikke pga. dårligt vejr, kun i tilfælde af isslag, storm, el. lign. hvor der gives erstatningstimer.

Hvis jeg bliver syg, gives der erstatningstime. Den kommer, så vidt muligt, til at ligge på samme ugedag og tidspunkt som den aflyste time.

Hunden skal, som minimum, være vaccineret mod parvovirus, kennelhoste og hundesyge. Hvalpe skal igang med et vaccinationsprogram.

Hundens forsikring skal dække mens den er til træning. For nogen selskaber betyder det en udvidet forsikring; check venligst med dit forsikringsselskab. Happy Dogs er ikke ansvarlig for skader der sker på hund eller ejendom under træning.

Vaccinationsattest og kvittering for forsikring vises til teori eller første træningsgang.

Hunden skal ikke fodres lige inden træningen.

Medbring hver gang:

En hundesnor af stof/læder, mindst 150 cm lang; ikke flexi-line.

Et almindeligt halsbånd af stof/læder eller en sele (ikke en af dem der skal få hunden til at gå pænt og ikke kvælerhalsbånd).

Poser (til hundens efterladenskaber). Fyldte pølleposer tages med hjem, da der ikke er renovationsordning.

Mange små, lækre bløde godbidder (kød). Afprøv godbiddernes effekt før kursusstart.

Vand/ skål til hunden.

Et stykke legetøj/ ruskeklud ell. lign. som hunden er meget glad for (ikke pivedyr).

Et lille tæppe/ måtte eller lignende.

Hundeføreren skal have praktisk tøj på, da træningen foregår ude i det danske vejr (i Risskov)

Rygning foregår før eller efter træningen. sluk omhyggeligt cigaretten og tag skoddet med dig.

Tyggegummi må ikke spyttes ud på pladsen.

Familien er velkommen til at stå på sidelinjen under træningen, naturligvis uden at forstyrre.

 
What do you want to do ?
New mail