Om mig

Mit navn er Viv Raundorf.

Jeg har en Bachelor i engelsk og suppleringsuddannelse i fremmedsprogspædagogik fra Århus universitet og en uddannelse som læsepædagog.

I godt 25 år har jeg planlagt og undervist på kortere og længerevarende kurser i engelsk, dansk og fremmedsprogspædagogik på en del forskellige uddannelsesinstitutioner for voksne.

I 2001 blev jeg færdig med uddannelsen som træner i klub-regi og har fungeret som lydigheds-, agility- og rallytræner. I perioden 2006-2012 havde jeg fornøjrlsen af at være en af de frivillige ledere på DcHs ungdomslejr.

I 2003/2004 blev jeg uddannet som klikkerinstruktør på Hund & Trænings første klikkerhold og startede derefter min egen hundeskole, med små hold og fokus på den enkeltes behov.

Siden 2014 har jeg haft den store glæde at samarbejde med Maja Bruus fra Horsens Hundecenter; sparring med en dygtig kollega, er en uvurderlig støtte.

Med hvert nyt hold jeg starter bliver jeg en smule klogere på hunde og deres ejere; for at den teoretiske del også skal være i orden er jeg på 3-4 efteruddannelseskurser om året, ligesom jeg går til træning med mine egne hunde, når jeg kan få det puttet ind. I december 2011 afsluttede jeg uddannelsen som adfærdsrådgiver, ved Hund og Træning; jeg er medlem af SEA, Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere.

I 2014 tog jeg rally-lydighedsinstruktøruddannelsen hos Hund & Træning

I foråret 2017 er jeg i gang med uddannelsen som Nose Work instruktør ved Hund & Træning og Nose Work dommeruddannelsen ved DKK.

I 2009/ 2010 har min mand og jeg været foderværtsfamilie for en pragtfuld Labrador, der nu fungerer som førerhund.

Det er en selvfølge at jeg dyrker eller har dyrket de sportsgrene jeg underviser i.

Som instruktør er jeg meget optaget af hvordan man får en glad, velfungerende familiehund, uanset race eller blanding; privat elsker jeg at løbe agility, lave fært-ID, gå Rally-O.lave Nose Work og 1000 andre ting. Mine egne hunde, Morgan, Zip og Chester er mine bedste legekammerater.