Adfærdsbehandling

 Hvis din hund udviser en adfærd som du har svært ved at tackle, er det vigtigt at gå om bag problemet, så vi ikke bare laver lappeløsninger. Derfor giver jeg sædvanligvis ikke rådgivning over telefonen.

Hvad kan en adfærdsbehandler

Titlen adfærdsbehandler/ rådgiver er ikke beskyttet, så man skal se sig for. Jeg er medlem af SEA, Sammenslutningen for eksaminerede Adfærdsrådgivere. Det er din garanti for at jeg har gennemgået en omfattende teoretisk og praktisk uddannelse og at jeg løbende efteruddanner mig.

 

Hvilke problemer kræver adfærdsbehandling

Groft sagt kan man sige at de ting der ikke kan arbejdes med på en træningsplads, er adfærdsbehandling.

Det kan være

I øjeblikket har jeg lukket for alene hjemme-problemer.

Nogle ting kan ændres ved få, simple tiltag mens andre kræver en større indsats. Jeg har derfor lavet forskellige "pakker"

Hvordan foregår en adfærdsbehandling

Typisk foregår en adfærdsbehandling på denne måde:  

Generelt er det sådan at du skal arbejde med din hund for at få et godt resultat. Jeg forsøger naturligvis at lave en plan der passer til jeres liv, men ofte er det nødvendigt at lave nogle ændringer i de daglige rutiner.

 

Priser 01.03.22

Enetimer: 340 kr + kørsel udenfor stor-Aarhus

3 timers hjemmebesøg fordelt på 2-3 gange. 950 kr. + kørsel udenfor stor-Århus

Mini pakke 1000 kr.+ kørsel udenfor stor-Århus.  90 minutters konsultation/ træning og træningsforslag i stikord

Lille pakke:1700 kr. + kørsel udenfor stor-Aarhus. 1 konsultation og træningsplan samt fri support på de emner vi har arbejdet med.

Stor pakke: 2025 kr + kørsel udenfor stor-Aarhus. 2 konsultationer og træningsplan, samt fri support på de ener vi har arbejdet med.

Du er altid velkommen til at ringe og få en kort, uforpligtende snak om din problemstilling. 

Jeg er jævnligt ude for at hundeejere ønsker sig 3-4 "gode råd" over telefonen om komplicerede problemer. Det kan jeg sådan set godt forstå, men det mener jeg ikke er forsvarligt, så det gør jeg ikke, desværre. 

 
What do you want to do ?
New mail