Adfærdsbehandling

 Hvis din hund udviser en adfærd som du har svært ved at tackle, er det vigtigt at gå om bag problemet, så vi ikke bare laver lappeløsninger. Derfor giver jeg sædvanligvis ikke rådgivning over telefonen.

Hvad kan en adfærdsbehandler

Titlen adfærdsbehandler/ rådgiver er ikke beskyttet, så man skal se sig for. Jeg er medlem af SEA, Sammenslutningen for eksaminerede Adfærdsrådgivere. Det er din garanti for at jeg har gennemgået en omfattende teoretisk og praktisk uddannelse og at jeg løbende efteruddanner mig.

 

Hvilke problemer kræver adfærdsbehandling

Groft sagt kan man sige at de ting der ikke kan arbejdes med på en træningsplads, er adfærdsbehandling.

Det kan være

Nogle ting kan ændres ved få, simple tiltag mens andre kræver en større indsats. Jeg har derfor lavet forskellige "pakker"

Hvordan foregår en adfærdsbehandling

Typisk foregår en adfærdsbehandling på denne måde:  

Generelt er det sådan at du skal arbejde med din hund for at få et godt resultat. Jeg forsøger naturligvis at lave en plan der passer til jeres liv, men ofte er det nødvendigt at lave nogle ændringer i de daglige rutiner.

 

Priser 01.02.20

Enetimer: 300 kr + kørsel udenfor stor-Aarhus

Lille pakke: 1550 kr + kørsel udenfor stor-Aarhus

Stor pakke: 1850 kr + kørsel udenfor stor-Aarhus.

Du er altid velkommen til at ringe og få en kort, uforpligtende snak om din problemstilling. 

Jeg er jævnligt ude for at hundeejere ønsker sig 3-4 "gode råd" over telefonen om komplicerede problemer. Det kan jeg sådan set godt forstå, men det mener jeg ikke er forsvarligt, så det gør jeg ikke, desværre.